Cea mai grandioasa productie romaneasca din acest an, musicalul “Mamma Mia” isi va intalni maine, 1 iunie, de Ziua Internationala a Copilului, spectatorii din Cluj. Evenimentul va avea loc cu incepere de la ora 20.00, la Sala Polivalenta. Melodiile legendarei trupe ABBA vor rasuna la Sala Polivalenta in interpretarea Loredanei, a lui Horia Brenciu, Aurelian Temisan, Ana Munteanu, Ecaterina Ladin, Adrian Nour, Jazzy Jo, Silviu Mircescu, Cristina Danu, Flavia Mihasan, Alexandru Sandulescu si Marius Moldovan.
Reprezentatia este totodata si premiera spectacolelor ce vor avea loc in tara, spun organizatorii. „Mamma Mia!”, musicalul care a cucerit intreaga lume, si care a fost urmarit de 60 de milioane de oameni din 50 de tari, va spune o frumoasa poveste despre iubire, relatii, prietenie. Personajele vor fi intruchipate de unii dintre cei mai indragiti artisti romani, intr-o productie de amploare, prima de pe Broadway produs 100% independent, in Romania.

Stam de vorba azi cu Cornel Ilie ( interpretul lui Sam) despre ce a insemnat noua productie artistica pentru cariera lui.

Ce a insemnat pentru tine experienta Mamma Mia?

O scoala, o noua lume, o noua forma de incredere in mine insumi, o provocare uriasa, o bucurie negandita, un argument solid pentru a cauta si mai mult in mine.

Care a fost cea mai crazy intamplare de la repetitii?

Toate pregatirile scenelor cu Donna, pentru ca si Lori, si Mirela sunt foarte aprige si cum noi ne cam certam pe tot parcursul spectacolului a trebuit sa prind multe bagaje aruncate spre mine, perne in fata, aruncat in pat si tot asa:)

Ce piesa apartinand trupei ABBA te defineste cel mai bine?

Muzical, cel mai mult imi place „Slipping through my fingers”, dar, ca mesaj, cred ca „Thank you for the music” este imnul personal.

De ce sa vina lumea sa vada acest spectacol?

Un spectacol este o vacanta a sufletului. Vacanta propusa de „MammaMia!” este un amestec de eliberare de emotii, de iubire mama-fiica, de iubire neimplinita, iubire regasita, iubire neimpartasita, iubire transformata. Este muzica plina de energie si de emotie a celor de la Abba, este mult dans, sunt artisti foarte talentati si pasionati, de la solisti la baletul spectacolului, este un band live si o poveste de viata spusa cu zambetul pe buze.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.