Randi, Alina Eremia, Nicole Cherry, Edward Sanda si RINA sarbatoresc ziua de 1 iunie prin muzica. Artistii si-au unit vocile si au pregatit o piesa de Ziua Copilului, pornind de la un singur gand, acela de a oferi un cadou pentru copilul din sufletul fiecaruia. Este vorba despre un remake realizat in studiourile Famous Production la celebra piesa a lui Horia Moculescu, Noi in anul 2000. Acest remake aduce in prim plan un sound actual, fiind completat de vocile celor cinci artisti.
Randi: Ne-am dorit sa sarbatorim 1 iunie cum stim noi mai bine – prin muzica. Eu cred ca e important sa ne amintim din cand in cand de copilul din noi, sa fim, macar pentru o zi din an, copilarosi si senini.
Nicole Cherry: O piesa nemuritoare, pe care am reinterpretat-o intr-un mod frumos alaturi de oameni talentati. Ma bucur sa ii cunosc si mai ales sa colaborez cu ei si speram sa va placa si voua piesa.
Alina Eremia: Randi a avut o idee foarte buna sa ne intoarcem putin in timp, in perioada copilariei, si sa retraim acele momente. Am tras vocile, ne-am costumat scolarei, si am filmat un videoclip. Este mesajul nostru pentru toti oamenii sa nu uite sa fie copii, indiferent de varsta.

/center>

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.