Delia revine toamna aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. Continutul acestui show poate dauna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate contine urme de ironie, dulceata de zmeura si niste samburi de adevar. Daca manifestati alergie la cele mentionate mai sus, va rugam adresati-va medicului dumneavoastra. Acest show este recomandat atat sanatatii dumneavoastra psihice, cat si vindecarii anumitor afectiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian si indicele glicemic extrem de scazut. Pentru o mai buna desfasurare de forte, incurajam pe toata durata spectacolului consumul moderat de dulce.
CAND
14, 15 si 16 noiembrie 2018
UNDE
Sala Palatului, Bucuresti
ATENTIE!
Prezen?a in sala se face pe baza de bilet si acadele. Pentru a evita posibile neintelegeri legate de audienta generala, va rugam sa va informati inainte cu privire la playlist-ului artistei… si mai ales cu privire la artista in sine. Rebela Delia va pronunta „ramai cu ma-ta” si „du-te-ma, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinati si nevaccinati vor avea acces in sala doar cu acordul parintilor.
POFTA BUNA!

BILETE
Biletele au fost deja puse in vanzare aici. De asemenea, exista optiunea achizitionarii de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat fata de pretul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participantii sa aiba achizitionat si un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe langa accesul la meet & greet cumparatorii acestei categorii de pret primesc si un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition si poza cu autograf.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.