Pe 22 iunie, Arenele Romane se vor transforma in cel mai mare club din Bucuresti, cu mai bine de 10 ore de muzica si dans, pana in zorii zilei de 23 iunie 2018. Nelipsitele melodii din cluburile si radiourile Romaniei, ”Mi Gna” si ”Bella”, vor anima multimile in cadrul unui concert de neuitat. Biletele costa 119 lei in reteaua Eventim.

Artistul care a dat peste cap topurile muzicale din intreaga lume, Maître Gims, muzicianul congolez crescut la Paris care a cucerit playlisturile din intreaga Europa, vine pentru prima data in Romania!

In deschidere ne vom bucura de un playlist live cu Vescan si invitatii lui, Faydee, Young Zerka, Moh Green (Franta) si Maria Andria (Cipru). Trouble Crew vin sa ne arate cum se face streetdance la nivel international. Campionii Romaniei, care ne reprezinta tara la numeroase competitii din UK, Italia, Germania si SUA vin sa incinga atmosfera inainte de ”Mi Gna”, hitul care a cucerit cluburile si radiourile.

Julie Mayaya, castigatoarea trofeului ”Vocea Romaniei” in 2012, va canta si ea doua piese in deschidere, suntem curiosi daca vor contine ceva influente din ritmurile congoleze, avand in vedere originea atat a lui Maître Gims cat si cea a lui Julie Mayaya.

Dupa concertul lui Maître Gims, distractia continua cu seturi de club puse de cei mai iubiti dj din Romania, amfitrionii party-urilor fara de sfarsit de la Kudos Beach si after-party-urilor din Bucuresti: Adrian Eftimie, Optick si Rosario Internullo, italianul cu ”sentimente colorate”. Intrarea este libera la after party, adica incepand cu miezul noptii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.