Dupa super-hitul mondial “Despacito”, pe care l-am ascultat pe repeat vara trecuta, superstarul portorican Luis Fonsi si-a propus sa dea lovitura si in aceasta vara.
Videoclipul colorat al piesei a fost lansat astazi si prezinta splendidele plaje din Puerto Rico, stimulandu-va in a vizita insula.

Am filmat in Puerto Rico pentru ca piesa avea nevoie de o atmosfera foarte tropicala si plina de culoare. Pentru mine asta inseama calypso, atmosfera caraibiana, distractie, dans, stare de bine Pentru aceasta noua piesa am lucrat impreuna cu un artist uimitor si am reusit sa facem ceva foarte distractiv“, a declarat recent Luis Fonsi.

Noua colaborare a artistului ne-o prezinta pe cantareata britanica Stefflon Don, in varsta de 26 de ani, care a spus ca a fost incantata de aceasta prima ei piesa in limba spaniola.

Am acceptat sa fac parte din aceasta piesa chiar inainte de a sti exact cine este Luis Fonsi. Stiam ca este acest mare artist, care lansase piese grozave, mi s-a spus ca el a scris” Despacito “, dar nu stiam ca el intr-adevar produsese aceasta piesa si reactia mea a fost: OMG, Luis a scris una dintre cele mai bune piese din lume! Este o onoare pentru mine ca el sa imi propuna aceasta colaborare. Apreciez foarte mult asta. Ceea ce este minunat la aceasta piesa este ca nu trebuie sa stii exact ceea ce spun versurile, pentru ca este literalmente o piesa de stare de bine. In aceasta vara toata lumea va asculta piesa noastra!“, a declarat artista.

Luis Fonsi va sustine in data de 1 iulie un concert incendiar in Romania, in cadrul evenimentului El Carrusel. Bilete pe www.eventim.ro!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.