Pentru ca ne place sa va prezentam artisti care au un cuvant de spus si stiu sa fie diferiti in domeniul in care activeaza, azi vorbim despre proiectul muzical Rolling Papers, care a debutat in anul 2013, fiind initiat de catre doi baimareni, Roatis Ionut (JuDgY)– solistul trupei si Treitl Hammond– compozitor si producator muzical.
Incepand cu anul 2016, trupa Rolling Papers colaboreaza cu Bogdan Stoica la tobe si Lucian Ilut la bas

Treitl Hammond este producator muzical si pentru artisti consacrati din Romania si din strainatate: Dj Sava, Connect-R, Raluka, Yolo (Sunshine, I Like the Trumpet, The Day of September, Money Maker, Free), Jessica D & Glance (Get Down), Morris (Angel Eyes), Akcent (album Senzatzia), Activ (album In transa), Atac (album Impreuna), Dj Project (In The Club) s.a.

Trupa isi propune sa abordeze un stil mai nou pentru Romania, Synth-Pop (cunoscut si ca electropop, sau technopop), un gen popular de muzica provenit din new wave, muzica pop si muzica electronica, in care sintetizatorul este instrumentul dominant. Este cel mai strans asociat cu epoca dintre sfarsitul anilor 1970 si mijlocul anilor 1980, desi a continuat sa existe si sa se dezvolte si mai tarziu.

Sound-ul creat de Treitl Hammond impreuna cu vocea lui JuDgY – Roatis Ionut, cu un timbru vocal aparte, fac din Rolling Papers un proiect muzical inovator si de calitate, piesele aflate deja pe canalul Rolling Papers indicand aceasta directie. Atat versurile, cat si muzica, compozitii proprii ale trupei, au un scop bine stabilit, de a transmite un mesaj pozitiv si de buna dispozi?ie, intr-o lume in care rutina predomina.

Debutul muzical a avut loc in 2014 cu piesa “Pofta de viata”, ce aducea un sound fresh si un mesaj optimist prin care ne indeamna sa ne bucuram de viata si sa o traim la maxim, urmata tot in acelasi an de “Heart so Cold” si “Simply Life”.

In luna martie 2017, Rolling Papers a fost aleasa castigatoare la categoria “Muzicieni” in cadrul concursului online organizat de Talent Joe, iar in luna noiembrie 2017 in urma voturilor primite, aleasa castigatoare la categoria “Overall Winner”. In primele luni ale anului 2018 trupa este calificata in primii 15 concurenti.
Talent Joe este o comunitate globala ce promoveaza artistii la nivel international.

Rolling Papers a organizat si a participat la o serie de evenimente, dintre care amintim Concertul caritabil – Winter Charity Fair – editia I, organizator Asociatia Beard Brothers Baia Mare si Concertul Rolling Papers, in cadrul Festivalului de Teatru Contemporan – Acting, organizat de Clubul Rotary Baia Mare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.