CJ 4DPLEX a anuntat parteneriatul cu Cineworld Group pentru a deschide 100 de sali ScreenX in locatiile sale in urmatorii ani. Acest acord, care marcheaza un punct semnificativ pentru ambele companii, include inaugurarea sistemului cinematografic in 10 tari: SUA, UK, Israel si alte sapte tari europene, printre care si Romania.

Acest parteneriat marcheaza o extindere majora pentru cinematografie, iubitorii de film avand ocazia sa se bucure de o experienta imersiva de vizionare a filmelor printr-un sistem panoramic 270o, ecranul de cinema extinzandu-se pe cele trei laturi ale salii si oferind astfel cea mai impresionanta experienta de cinema posibila.

ScreenX s-a extins rapid la nivel international, reusind sa aduca in aceste sali de cinema atat filmele de la Hollywood, cat si productiile locale. “King Arthur: Legend of the Sword”, “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, “Kingsman: The Golden Circle”, “Black Panther” si “Rampage” sunt cateva dintre filmele lansate in trecut in acest format premium, in perioada urmatoare fiind anuntate, printre altele, “Ant-Man and the Wasp”, “The Nun”, “Aquaman” sau “Shazam!”.

Relatia noastra cu CJ 4DPLEX nu este bazata doar pe deschiderea de locatii 4DX si ScreenX in intreaga lume, ci are la baza si o viziune comuna a viitorului captivant al cinematografiei“, a declarat Mooky Greidinger, CEO al grupului Cineworld. “Am promis sa oferim o experienta premium in toate locatiile noastre, iar adoptarea celor mai inovatoare tehnologii cinematografice reprezinta cheia pentru a oferi clientilor nostri cea mai buna experienta posibila“.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.