Umor cat cuprinde in versuri si imagine, culoare, un pic de spirit latino si Columbia adusa in Romania printr-o poveste amuzanta. Asa arata „Despablito”, noua piesa si noul videoclip ale Deliei, in colaborare cu Grasu XXL. Cameleonica, nonconformista si cu multe idei inedite, Delia isi surprinde din nou fanii cu o ipostaza complet neasteptata.

Tinutele si mai ales accesoriile Deliei vin ca o completare a personajului interpretat de ea, intr-o poveste in care Grasu XXL a impartasit viziunea si ideile artistei. „Mi-a trimis Delia demo-ul piesei, eu eram spre bazinul de inot, am ascultat piesa in masina si mi s-a parut turbo! Cat am inotat eu pe-acolo la misto, ma tot gandeam cum sa si cand am ajuns la studio in 10 minute. I-am trimis-o inapoi cu strofa cu tot, iar ea mi-a zis ca filmam sambata…Era joi… Am filmat luni! Na, ea e Delia si e superba!”.

Si pentru Delia inspiratia a venit tot la piscina: „Intamplarea face ca aveam acest instrumental de cateva luni si nu stiu de unde si cum a venit inspiratia pentru acest „Despablito”. Dar tot la piscina eram cand am scris versurile. Apa are un efect benefic. Ati vrut „Despacito”, luati si „Despablito”!”, spune Delia.

Tanarul inflacarat care danseaza pe mese este nimeni altul decat Vlad Dragulin, interpretul lui Malone in serialul „Baieti de oras” si co-prezentator, alaturi de Mihai Bendeac, îin noul sezon al emisiunii „X Factor”, la Antena 1. Provocarea venita din partea Deliei i-a adus acestuia o premiera, „Despablito” fiind primul videoclip in care joaca. „Spre rusinea mea, am 27 de ani si asta a fost prima mea experienta in ceea ce priveste videoclipurile. – se spune – si ma bucur ca s-a intamplat in aceste conditii. M-am simtit dorit…”, spune Vlad, care s-a distrat foarte mult la filmari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.