Irina Rimes, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicala romaneasca, lanseaza astazi noul ei single, „Cel mai bun DJ”, alaturi de The Motans. Colaborarea dintre cei doi artisti de peste Prut este una pe care fanii lor au asteptat-o mult timp, acestia exprimandu-si in nenumarate randuri dorinta de a-i auzi cantand impreuna.

Desi sunt la prima colaborare muzicala, Irina si Denis (The Motans) s-au intalnit de foarte multe ori in studio si au compus nenumarate single-uri pentru alti artisti. Ambii au avut cu siguranta unele dintre cele mai rapide ascensiuni din industria muzicala romaneasca, fiind premiati atat pentru abilitatile de compozitori, cat si pentru voce.

Colaborarea Irinei cu The Motans a venit firesc si imbina perfect stilurile muzicale prin care cei doi artisti au cucerit topurile din Romania. „Eu si Denis ne stim de foarte mult timp si avem o chimie extraordinara cand vine vorba de compus si cantat. Ne intelegem perfect in studio si abia asteptam sa lansez aceasta colaborare!”, spune Irina.

In sfarsit… Prima noastra colaborare cu Irina. Este intotdeauna o placere deosebita sa lucrez cu acest om, care pe parcursul timpului, mi-a devenit unul din cei mai buni prieteni din Romania. Sper din suflet ca piesa sa dea inca putina culoare acestei veri!”, a declarat si Denis Roabes, care la inceputul acestui an a lansat primul sau album, „My Gorgeous Drama Queens”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.