Anul acesta, pe 26 septembrie, la Hard Rock Cafe Bucuresti, va avea loc a doua editie #JukeboxForLife eveniment caritabil dedicat in totalitate unor cauze nobile pe care oamenii frumosi de la Jukebox, impreuna cu Bella Santiago, o sustin 100%.

Ne-am propus sa organizam, in fiecare an, un concert pentru a sustine o cauza nobila, pentru a ajuta asa cum putem noi, prin muzica. Anul acesta, pe 26 septembrie, la Hard Rock Cafe Bucuresti, a doua editie #JukeboxForLife este dedicata, de data aceasta, proiectului initiat de #Asocia?iaAltruist in vederea construirii unei case pentru o familie nevoiasa, cu cinci copii minori, dintr-un catun din judetul Buzau, care, de peste 2 ani, traieste intr-o magazie. Daca si tu vrei sa-i ajuti, vino la concertul nostru, sau doar cumpara bilete, sau poti dona orice suma doresti direct in contul Asociatiei Altruist, cu mentiunea:
“O casa pentru cinci copii”
ASOCIATIA ALTRUIST, cont: RO41BTRLRONCRT0391287801 deschis la Banca Transilvania Bucuresti, Str. Fabricii nr. 10, sector 6, Cod Fiscal: 29904150
Website: www.asociatia-altruist.com
Email: florina.bizic@asociatia-altruist.com
Tel: 0729.199.218
Avem nevoie sa strângem 10.000 euro pentru a construi o casa modesta, unde copiii sa poata avea o viata normala si sanatoasa.
Toate incasarile din bilete vor fi donate
, a declarat trupa Jukebox.

Biletele pot fi cumparate de aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.