Delia si Grasu XXL au lansat provocarea, iar fanii lor au intrat in joc: aseara, la Face Kusin, toata lumea a castigat battle-ul Satra vs. Cartel pentru ca distractia a pus stapanire pe ambele tabere. Costumati conform tematicii party-ului marca Global Events, toti cei prezenti au fost pregatiti sa arate ca stiu sa se distreze in stilul „Despablito”, single care inca din prima zi de lansare a fost numarul 1 in trending pe YouTube si care acum are peste 7,5 milioane de vizionari.

????????????????????????????????????

Decorul petrecerii a urmarit sa redea intocmai cele doua lumi atat de diferite din satra si cartel, unite insa acum de muzica. In cartel atmosfera a fost parfumata de fumul de trabuc si aroma de sangria, in timp ce in satra, petrecerea a fost supravegheata de „Rapirea din serai” si condimentata cu carne la protap. Mesele lungi si bancile de lemn au fost acoperite cu musama, iar printre ele, pe un pres, ghicitoare care mai de care mai trasnite erau gata sa citeasca viitorul in cartile de tarot. Nu e clar ce au prezis, cert este ca in momentul in care Delia si Grasu XXL au interpretat live in premiera „Despablito”, toata lumea a cantat si a dansat cu ei. Rezultatul? O petrecere mai loca decat tanti Coca!

Show-ul Delia vs. Grasu XXL a continuat cu piese celebre, precum „Ramai cu bine”, „Vino la mine”, „Fara filtru” sau „Lala Song”, in vreme ce cunoscutul duo de coregrafi COBO – Cocuta si Bogdan Boanta – a setat ritmul petrecerii. Cei prezenti nu i-au lasat sa plece pe Delia si Grasu XXL pana cand nu au mai interpretat inca o data hitul proaspat lansat, „Despablito”. Codin Maticiuc, Nicole Cherry, Denis Roabes de la The Motans, Anda Adam, Matei Dima aka BRomania, Laura Giurcanu, Corina Bud, Speak, Giulia si Dana Savuica sunt doar cativa dintre invitatii care s-au distrat aseara la party-ul Satra vs. Cartel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.