Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Nottara, anunta punerea in vanzare a biletelor la cea de-a VI-a editie a Festivalului International de Teatru Fest(in) pe Bulevard, care va avea loc in perioada 12 – 21 octombrie 2018. Primii cumparatori se vor bucura de o promotie. Sute de bilete sunt disponibile la preturi speciale: 17, 28 lei si 32,40 lei, in functie de categorie si de locul de desfasurare a spectacolului.
Pentru început, tichetele vor putea fi cumparate doar in sistem online, de pe www.festinpebulevard.ro si www.nottara.ro. Incepand din 21 august, acestea vor fi disponibile si la Agentia de bilete a Teatrului Nottara (B-dul. Magheru nr.20), deschisa zilnic, intre orele 10:00 – 20:00.
In perioada 12 – 21 octombrie, Fest(in) pe Bulevard va cuprinde peste 30 de productii, grupate in mai multe sectiuni, la care participa artisti din noua tari: Romania, Franta, Polonia, Republica Moldova, Bulgaria, Rusia, Italia, Serbia, Kazahstan.
Conceptul festivalului apartine teatrologului Marinela Tepus, directorul Teatrului Nottara.
Selectia spectacolelor a fost realizata de catre Narcisa Mocanu (curator teatral), Raluca Radulescu (jurnalist teatral), Marinela Tepus (teatrolog).
Sectiuni de traditie ale festivalului sunt:
– Criza comunicarii – sectiune competitiva, in cadrul careia vor fi supuse atentiei spectatorilor productii a caror tema este comunicarea
– Bulevardul Comediei – sectiune competitiva, care va propune spectacole de mare succes. Juriul va fi alcatuit din cinci membri alesi din public;
– Premiere in Fest(in) – cele mai noi productii ale Teatrului Nottara, altele decat cele legate de temele celorlalte sectiuni;
– Invitati speciali – productii de buna calitate si de succes, care apartin unor teatre partenere si care completeaza, prin temele abordate, tematicile Festivalului;
Festivalul mai cuprinde evenimente conexe: colocvii, spectacole-lectura pe texte adecvate temei centrale, discutii cu publicul dupa reprezentatii, evenimente stradale, lansari de carte (de teatru), expozitii de fotografie de teatru, intalnirile AICT.RO si aniversari ale unor personalitati teatrale.
Mai multe informatii despre spectacolele programate la cea de-a VI-a editie a Festivalului International de Teatru Fest(in) pe Bulevard se gasesc aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.