In acest weekend, la Avrig (superbul Palat Brukenthal), German Quality Entertainment au organizat un eveniment complex, artistic, de clasa, care, in prima seara, vineri, 10 august, a aniversat 50 de ani de cariera ai maestrului – pentru ca in mod cert il putem numi asa- Ricky Dandel.

Ricky Dandel este, in mod cert, o personalitate, culta,artistica,multivalenta,care in intreg periplul carierei sale a atins culmi, a profesat cu succes in multe domenii-universitar, muzica, tv si, chiar si sport, a cunoscut multi oameni interesanti, cu fiecare avand un schimb de energii si experienta.

In cadrul evenimentului aniversar al carierei sale, Ricky Dandel l-a avut invitat pe un alt maestru, monstru sacru si nemuritor al culturii romanesti – Florin Piersic care a purtat publicul de a carui iubire si respect se va bucura de-a pururi intr-o calatorie umoristica despre viata de toate zilele.

Ricky Dandel a bucurat realmente publicul cu un show spectaculos, energic, realizat dintr-o combinatie de piese in limbile germana, engleza si romana, mereu cu zambetul pe buze, mereu cu aceeasi frenezie dedicata fiecarei piese si mereu in mijlocul publicului sau.
La final, echipa Star Gossip Magazine a realizat un interviu cu maestrul Ricky Dandel in care am vorbit despre experientele care l-au ajutat sa ajunga pana in acest punct. Si de aici, cu siguranta, mai departe.
La multi ani gloriosi, maestre!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.