Cel mai iubit musical din Romania, „MAMMA MIA!”, se intoarce din aceasta toamna la Sala Palatului, pe 22 si 23 septembrie. Dupa cele 6 spectacole din Bucuresti, Cluj si Alba Iulia, la care au participat peste 21.000 de oameni, „MAMMA MIA!” revine cu indragitele personaje interpretate de Loredana Groza, Mirela Vaida (Donna), Ana Munteanu, Bianca Purcarea (Sophie), Aurelian Temisan, Cornel Ilie, Ciprian Teodorescu (Sam), Horia Brenciu, Ernest Fazekas (Harry), Adrian Nour (Bill), Ioana Sihota (Jazzy Jo) si Anca Turcasiu (Tanya), Ecaterina Ladin, Anca Sigartau (Rosie), Silviu Mircescu, Sebastian Seredinschi (Sky), Cristina Danu (Ali).

Cei care nu vor rata cele doua spectacole anuntate pentru luna septembrie se vor bucura sa descopere ca primul musical de Broadway produs aici, 100% independent, ofera nu numai o poveste minunata, dar si o impresionanta desfasurare la nivel de scenografie, decoruri, lumini, pe parcursul a aproape trei ore si peste 20 de piese cu versuri inspirate din repertoriul ABBA, traduse si adaptate in limba romana de Ernest Fazekas.

Cele peste 200 de costume create special pentru acest spectacol completeaza perfect cele 17 numere coregrafice, redand perfect personalitatea fiecarui personaj. In plus, intreaga echipa a beneficiat de un training cu Mary Hammond, vocal coach, cu o vasta experienta in domeniul artistic si cu un portofoliu in care a adaugat, de-a lungul timpului, colaborari cu cei mai mari muzicieni si actori ai lumii.

Biletele pentru spectacolele din 22 si 23 septembrie sunt disponibile pe www.iabilet.ro si toti cei care doresc sa afle mai multe despre spectacol pot intra pe site-ul oficial

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.