Dupa ce “Doar pe a ta” a atins un succes fulminant, single-ul fiind in topul radiourilor si pe buzele tuturor, Ioana Ignat si Edward Sanda lanseaza “In palma ta”.
Noul single este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pusa pe note de doi artisti care se completeaza perfect. “In palma ta” este despre alinarea dragostei, despre noi, cei care o cautam neincetat, iar atunci cand apare, odata cu ea, cerul se insenineaza.

“Aceasta piesa a aparut in urma mesajelor primite de la oamenii care ne iubesc si ma bucur mult ca ‘Doar pe a ta’ a creat acest precedent. ‘In palma ta’ a fost scrisa de mine impreuna cu Edward Sanda pentru toti cei care cred in dragoste. Consider ca intr-o lume in care exista dezamagiri si tristete, muzica ne poate salva, iar aceasta piesa sper sa ajunga la toti cei care au nevoie de un refren pentru sentimentele lor“, a declarat Ioana Ignat.

Succesul piesei ‘Doar pe a ta’, lansata alaturi de Ioana Ignat, a fost o adevarata surpriza pentru mine, mai ales ca a fost si melodia cu care eu am debutat. Dupa energia pozitiva si multimea de mesaje de incurajare pe care le-am primit din partea celor ce ne asculta muzica, ne-am decis ca trebuie sa ducem povestea mai departe. ‘In palma ta’ vine ca o continuare a mesajului transmis in prima piesa si speram sa va placa la fel de tare, mai ales ca este compusa de noi“, a declarat Edward Sanda.

Cantecul este asociat cu declaratia de dragoste, iar atunci cand iubesti, vrei ca cel de langa tine sa simta, de aceea “canti” in toate zilele si toate noptile, pana cand mesajul ajunge la inima. Mesajul acestei colaborari ceruta de fanii artistilor va ajunge, cu siguranta, pe buzele tuturor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.