Artista a lansat piesa in cadrul unui party aniversar, alaturi de prieteni, colegi si familie. Amna, Mandinga, Marius Moga, Alina Eremia, Liviu Teodorescu, Nadir, Robert Toma, Ana Baniciu, Mircea Eremia, Lariss, Lino, Tequilla, Raluka, Cotofana si Tibulca sunt cativa dintre cei care s-au distrat pana dimineata impreuna cu JO.
Premiera videoclipului a fost urmata de un show live, sustinut de JO impreuna cu Mandinga. Alaturi de artista au mai urcat pe scena Nadir si Liviu Teodorescu.
„Sangria” este continuarea piesei „Maria”, si la fel ca cea din urma, a fost scrisa alaturi de Serban Cazan in cadrul taberei de creatie Cat Music Camp, desfasurata in Spania.
Sangria este continuarea piesei Maria si pot spune ca din Summer Pack-ul pe care mi l-am propus sa il lansez vara aceasta, Sangria este piesa mea de suflet. Melodia a inceput sa fie scrisa anul trecut in Spania si de curand am terminat-o cu Serban Cazan. Daca in Maria eram impreuna cu iubitul meu in vacanta si petreceam, in Sangria povestea continua cu mine fiind singura, nostalgica si amintindu-mi de acele momente frumoase petrecute alaturi de omul pe care il iubesc”, a declarat JO.
Videoclipul piesei „Sangria” este regizat de Ionut Trandafir si a fost filmat tot in Barcelona, la fel ca si cel pentru piesa „Maria”. „Am avut parte de o echipa minunata la filmari. Videoclipul e filmat tot in Barcelona, de Ionut Trandafir, cu care fac o echipa foarte buna si imi doresc sa colaborez cu el si in continuare!”, a completat artista.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.