Jose AM lanseaza „Lonely In The North”, primul sau single alaturi de Cat Music Spain, in colaborare cu Paul Damixie. Piesa este interpretata de Vizi Imre. Tot el este cel care a compus versurile, in timp ce muzica este compusa de Paul Damixie, Serban Cazan si Vizi Imre.
Ma bucura mult colaborarea cu Jose AM pentru piesa „Lonely In The North”. Jose AM este unul din marii DJ ai Spaniei, care a sustinut piesa „Get Lost”, piesa cu 7, 5 milioane de plays pe Spotify. Ii multumesc pentru aceasta colaborare si sper sa va placa!”, spune Paul Damixie.
Cu un sound fresh si beat-uri care te fac sa dansezi, piesa are un videoclip pe masura. Filmarile s-au desfasurat atat in Madrid si Ibiza, cat si in Los Angeles, in regia lui Alex Ceausu.
Sunt foarte incantat de aceasta colaborare. Este o experienta noua si diferita in cariera mea artistica, alaturi de Cat Music Spain. A fost o provocare pe care am decis sa o accept, iar piesa „Lonely In The North” ma reprezinta in totalitate. Sper ca fanii mei sa fie la fel de incantati ca si mine”, declara Jose AM.
Jose AM este unul dintre cei mai cunoscuti DJ spanioli. Este producatorul si prezentatorul show-ului „PURO DANCE Radio Show”, difuzat de luni pana vineri pe Maxima FM, pentru care a castigat premiul pentru cel mai bun program de radio in cadrul evenimentului Vicious Music Award. Jose AM a mixat pe numeroase scene, alaturi de DJ de talie internationala precum Otto Knows, Robin Schulz, DJ Nano, Albert Neve, Abel Ramos, Juan Magan, Steve Angello, Oliver Heldens, W&W, Showtek, Don Diablo si David Guetta. A mixat piese precum ”Dale que Voy”, „Silanena”, „Party Jumping”, „Diablo”, „Spaceship”, „Blow”, „Bombastik”, „I’m the party”, „Cowabunga”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.