Artista Global Records, Minelli, lanseaza piesa „Haos”, compusa de ea impreuna cu Costin Bodea, intr-o sesiune de vara la Peris. „Haos e piesa mea preferata momentan, ma bucur ca am avut inspiratia sa o scriu si sper sa produca… Haos printre oameni :). Dai un play si poate daca nu te prinde din prima, dupa a doua ascultare devine addictive”, declara ea.

Minelli a compus piese si pentru unii dintre cei mai mari artisti din tara, printre care INNA si este si vocea unora dintre cele mai cunoscute piese ale lui Vanotek – „Back to me”, „In dormitor”, „No sleep”.

Minelli a facut parte din trupa Wassabi si a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer sau Follow Your Instinct. Single-ul de debut, „Empty Spaces”, a atras atentia casei de discuri Ultra Records din Statele Unite ale Americii, care se concentreaza pe muzica dance electronica si reprezinta artisti precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond. „Empty Spaces” a fost lansata pe canalul lor de YouTube, iar in prezent, piesa are peste 6 milioane de vizualizari pe YouTube si peste 1 milion de streams in Spotify si Apple Music.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.