De cand au reprezentat Elvetia la Eurovision 2017, Timebelle au colaborat anul trecut cu Soundland pentru “Come Around”, iar acum s-au reunit pentru noul lor single.
“Heartache” este cel mai recent proiect comun dintre producatorul si DJ-ul Soundland si trupa elvetiano-romana Timebelle. Un beat lazy, de club, armonios orchestrat pentru vocea seducatoare a Mirunei, oferind astfel o alta piesa pop addictive.
Cantecul ar putea fi descris ca o metafora a unei femei care recunoaste influenta iubitului si este gata sa se desparta de negativismul care o reprezinta. O poveste familiara pentru multi dintre noi.
Videoclipul a fost filmat cu atentie pentru a capta perfectiunea peisajului. Cadrele din locatii elvetiene, cum ar fi Creux du Van, Bern, Schwarzenburg si St. Moritz, precum si in Milano, Italia, au avut intentia de a prezenta unele dintre locurile preferate ale trupei. Dupa cum au explicat in interviurile anterioare, St Moritz – renumit pentru statiunile de schi deosebite, sporturile de iarna si peisajele de vis – ramane locul lor preferat in Elvetia. “Heartache” face parte dintr-o trilogie care a inceput cu “Come around” si se va incheia cu un nou videoclip ce va fi lansat in cateva luni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.