Miercuri seara, in cadrul unui concert-eveniment, trupa Jukebox a lansat alaturi de prieteni, artisti si oameni din media, single-ul „Am ce nu am”. Piesa, cu un sound fresh, s-a auzit in premiera pe scena clubului True Social Club alaturi de unele dintre cele mai iubite piese ale trupei.
Pentru Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, acest single a reprezentat ocazia perfecta de a experimenta diferite aspecte ale vocii sale : „E o piesa fresh, care curge natural, diferita de cele pe care le-am cantat pana acum. Noutatea, pentru mine, a fost ca mi-a oferit ocazia sa descopar zone ale vocii mele pe care le lasasem neexplorate, lucru pe care il veti observa imediat ce o veti asculta”, declara solistul.
Produsa in studiourile EpiQ , „Am ce nu am” este o piesa romantica, care reda prin versuri sentimentul pe care un om il poate avea atunci cand iubirea provoaca dezamagire.
In regia lui Alex Ceausu, filmarile clipului s-au desfasurat pe parcursul a 24 de ore, in centrul orasului Brasov si pe Tampa, intre piesaje naturale magnifice si stradute cu aspect vintage. Protagonista videoclipului este frumoasa Andra Dumitrache, model ce a cucerit lumea prin campaniile pe care le-a prezentat.
Cu aproape 20 ani de activitate ?i peste 2000 concerte live, Jukebox este tonomatul fabricat in Romania, devenind de-a lungul timpului un brand consacrat si apreciat de iubitorii de muzic? Live. Pân? în prezent, Jukebox a lansat trei albume ?i alte zece single-uri, printre care: “Cum vrei tu”, “Editie speciala” si “Vocea Ta”. Trupa Jukebox, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscut? ?i pentru participarea la numeroase festivaluri ?i concursuri. În februarie 2017 trupa s-a îmbog??it cu o voce excep?ional? ?i o apari?ie exotic?, Bella Santiago, noua solist? Jukebox, alaturi de care au participat la Eurovision 2018, cu una dintre píesele favorite ale selectiei: “Auzi cum bate”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.