Vesti bune pentru cei carora le sta gandul zi si noapte la petreceri! Global Records organizeaza ultimul si cel mai asteptat rooftop party al anului, #GLOBALiveRooftop, pe datele de 9, 10 si 11 octombrie, unde artistii momentului vor canta live. Petrecerea, realizata in parteneriat cu Radio ZU, va avea loc la Magheru One, iar accesul se va face incepand cu orele 19:30. Evenimentul isi propune sa aduca artistii si mai aproape de fani si sa consolideze relatia lor.
In prima zi, fanii au sansa sa se intalneasca cu Dara, Nicoleta Nuca, Karmen si Delia; seria invitatilor tari continua on cea de-a doua zi cu Blacklist, Uddi, 5GANG, Lino Golden si Mira, iar in ultima zi, tonul petrecerii va fi dat de Mark Stam, Raluka, Vanotek, Irina Rimes si The Motans.
Cei care isi doresc sa ia parte la nebunia #GLOBALiveRooftop trebuie doar sa lase un comentariu cu numele artistului pe care vrea sa il vada la postarea ce anunta concursul pe contul oficial de Instagram Global Records (https://www.instagram.com/globalrecords/). Participantii se pot inscrie la cel putin o zi din cadrul evenimentului, iar inscrierile se pot face pana pe 7 octombrie, ora 23:00.
Castigatorii vor fi stabiliti de numarul de like-uri primite la comentariu, iar cele considerate valide vor fi analizate. Norocosii care vor petrece alaturi de cei mai tari artisti ai momentului vor fi anuntati printr-un mesaj privat pe Instagram, pe data de 8 octombrie. Nu mai putin de 50 de castigatori dintre cei inscrisi vor fi selectati pentru fiecare zi a evenimentului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.