Thalia s-a intors! Pop-starul latino care, la 47 de ani arata ca la 20, a lansat azi clipul pentru cel mai recent single, Lento, featuring Gente de Zona. Thalia a oferit un screening special pentru fanii sai din New York, miercuri, 26 septembrie, unde cei mai norocosi fani ai sai au putut vedea acest nou videoclip inainte de premiera oficiala.
In timpul evenimentului, superstarul si-a impartasit entuziasmul cu privire la piesa produsa alaturi de Gente de Zona. “Noua colaborare inseamna pentru mine o bucurie imensa“, a spus Thalia. HOLA! STATELE UNITE ALE AMERICII. “A fost incredibil sa lucrez cu ei si puteti simti asta. Simtiti pozitivismul si magia.” Magia a fost simtita de cativa oameni speciali din viata artistei. Thalia a impartasit presei cum s-au simtit copiii ei si sotul ei, Tommy Mattola. “Copiii iubesc acest cantec, le place foarte mult … danseaza cand aud piesa“.
Ea a continuat cu privire la semnificatia cântecului, care se traduce prin “incet”. “Toate lucrurile pe care le-ai facut in viata ta” incet “te bucuri de ele mult mai mult“.
Lento este cel mai recent single de pe noul album al Thaliei, Valiente. Proiectul, care urmeaza sa fie lansat pe 9 noiembrie, are deja un prim hit, No Me Acuerdo, featuring Natti Natasha, precum si o piesa ce a devenit virala pe Internet de la un singur mesaj pe Instagram al artistei, “Me escuchan, me oyen”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.