Zambeste, bucura-te si iubeste in timp ce asculti „Lumea Mea”, piesa prin care Alexia Talavutis isi face debutul solo in industria muzicala. Fosta membra a trupei Lala Band canta si danseaza din copilarie, iar „Lumea Mea” este rezultatul experientelor si calatoriilor muzicale interioare, rezumate intr-o invitatie-indemn in universul ei optimist, plin de soare si energie pozitiva.
Piesa „Lumea Mea” s-a nascut intr-un moment in care mi-am amintit ca atunci cand eram mica, eram foarte fericita, optimista, plina de viata si bucuroasa sa fiu pe scena, sa cant, sa joc, sa dansez, sa spun poezii, trebuia doar sa mi se dea un microfon… N-aveam emotii. Mi-am dat seama ca asa sunt si acum si mi-am dorit enorm sa impart fericirea asta cu fanii. Asa mi-a venit ideea sa scriu o piesa despre o lume a mea, plina de iubire si zambet, o lume care poate fi A Ta si a Tuturor. O lume in care totul este permis daca ai zambetul la tine. Impreuna cu Victor B si Regyna, am inceput sa punem lumea mea pe muzica. „Lumea Mea” este o piesa care s-a nascut din suflet si care sper sa aduca zambet in sufletele celor care o asculta” , marturiseste artista.
Clipul regizat de Vlad Oancea dezvaluie noul look al artistei si exprima energia care o caracterizeaza prin cadre de inspiratie a anilor ’80 – in care domina cele mai vesele culori, care vibreaza in universul disco si efervescent al piesei si al mesajului care o insoteste.
Mai mult decat atat, Alexia Talavutis se bucura de sprijinul fanilor si ii rasplateste cu o surpriza. Bine ai venit in #LumeaMea” este mesajul prin care artista si-a intampinat deja fanii pe retelele de socializare, iar sutelor de mesaje primite le urmeaza o promisiune: Alexia le va inmana, in curand, fanilor pe care abia asteapta sa-i intalneasca, un #KitDeBucurie, fiindca „bucuria te ajuta sa supravietuiesti oriunde in lume”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.