Raluka lanseaza un nou single, cu videoclip: „Whole Body” si spune ca melodia are o poveste pe cat de frumoasa, pe atat de inedita pentru ca… a visat-o intr-o noapte! Totul a pornit de la faptul ca artista si-a dorit foarte mult sa revina pe piata muzicala cu o noua piesa in engleza, la compozitia careia s-a implicat in mod direct.
Am visat aceasta piesa si nu o spun la figurat, ci la propriu! M-am trezit cu ea in cap, am ajuns la studio si am scris piesa alaturi de colegii mei, iar pentru text mi-a sarit in ajutor Nicoleta Gavrilita si apoi i-am dat-o lui Mahia Beldo la productie. E o piesa pe care abia astept sa o auda toat? lumea, pentru ca am scris-o cu tot sufletul!”, a declarat Raluka despre noul single.
Videoclipul realizat de Iustin Surpanelu, care s-a ocupat de regie si montaj, beneficiaza si de o coregrafie impresionanta semnata de Cristian Miron. Versurile piesei au fost compuse de Raluka, alaturi de Nicoleta Gavrilita, muzica este semnata de Raluka, Marcel Botezan, Sebastian Barac, iar productia si orchestratia apartin lui Mihai Boldea, QUICK [Bogdan Mihai].
Programul Ralukai este unul incarcat in aceasta toamna, artista ocupandu-se de un proiect de televiziune pe care il are in derulare, dar si de noi piese pe care le va lansa in viitor, alaturi de un nou proiect muzical, altfel decat si-a obisnuit fanii pana acum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.