Un show care va intrece toate asteptarile, un decor impresionant, o trupa numeroasa de balet, tinute extravagante, 10 aparate laser de mare putere, 130 metri patrati de ecran led si peste 300 de aparate de lumina inteligenta vor da stralucire show-ului Acadelia, in premiera la Sala Palatului pe 14, 15 si 16 noiembrie. „Pentru Acadelia am gandit niste componente de decor multifunctionale, pe roti, care pot fi asamblate in diverse forme. Nu vor lipsi de pe scena nici elementele dulci, cadrul perfect pentru unele povesti de neuitat”, promite Adrian Tapciuc, regizorul show-urilor Deliei, care marturiseste ca inca din luna aprilie au inceput sa lucreze la conceptul si design-ul scenografic pentru Acadelia. Extravagante vor fi si tinutele Deliei, care va schimba cinci outfituri spectaculoase, in timp ce machiajul si coafura vor accentua caracterul puternic al artistei.
In show-urile Acadelia din 14, 15 si 16 noiembrie, Delia va canta in premiera o piesa pe care a compus-o inca de cand a dat titlul acestui show. Iar aceasta nu va fi singura premiera. Interpretarea piesei „Cine m-a facut om mare”, la care Delia tine foarte mult si pe care a compus-o in intregime (muzica si versuri), va fi un moment cu totul si cu totul special, iar cei care vor fi in sala vor intelege exact ce inseamna acest lucru.
Invitatii speciali ai serilor nu vor lipsi nici ei. „De fiecare data am avut un numar impresionant de persoane implicate in show. Si pana acum, la fiecare mare concert am avut invitati si artisti din afara tarii: din SUA, Canada, Italia sau Franta. De asemenea, artisti din tara. In fiecare an ii avem invitati pe cei de la trupa The Sky Dance Iasi, alaturi de care dorim sa cream multe momente impresionante vizual. Nici anul acesta nu vom schimba acest obicei”, povesteste Adrian Tapciuc, regizorul show-urilor Deliei.
Acadelia va fi mai mult decat un regat al dulciurilor si al culorilor, ci si un show pentru intreaga familie, presarat cu surprize, emotii puternice, capabile sa creeze momente memorabile. Va fi un spectacol dulce atat la propriu, cat si la figurat, pentru ca acadelele nu pot lipsi din programul pregatit de organizatori.
Pentru Acadelia, organizatorii au gandit si optiunea achizitionarii de bilete Meet and Greet Delia. Spectatorii vor avea parte de intalniri cu artista dupa showurile din fiecare seara, vor putea lua autografe si vor putea face fotografii cu Delia, insa ii vor astepta si alte surprize din partea artistei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.