INNA a muncit intens in ultimii doi ani pentru a crea noul album “YO”, in limba spaniola, compus de artista si produs de David Ciente.
Prima piesa pe care o lanseaza se numeste “RA” si este un mesaj de empowerment, de a iesi dintr-o relatie toxica si a capata incredere in fortele proprii.
Videoclipul pentru “RA” a fost regizat si filmat de Bogdan Paun si Alexandru Muresan (NGM Creative) cu care INNA a mai lucrat pentru “Nirvana” si “No Help”, productie video Loops Production.
Albumul “YO” se lanseaza cu ROC NATION, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top din intreaga lume precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.
Ma bucur sa lansez albumul “YO”, abia asteptam acest moment. Dupa doi ani de munca in studio, sunt onorata sa prezint fanilor mei “YO” si sa il lansez alaturi de un partener precum ROC NATION, o casa de discuri importanta la nivel international. Multumesc pentru sustinere si incredere, multumesc Global Records pentru sprijin in toti acesti ani. Sper ca “YO” sa bucure, sa inspire, sa incante. Nu inceta niciodata sa visezi!”, a spus INNA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.