Luni. 5 noiembrie 2018. Ora 19:00. Soarele a fost acoperit de cea mai ravasitoare piesa a anului. Un „Soare negru” plin, puternic, stralucitor, dar totodata melancolic si induiosator.
LORA lanseaza una dintre cele mai fascinante si luminoase piese ale anului. Single-ul „Soare negru” este compus de catre Alex Pelin, Andrei Platon, Andrei Tostogan, Adi Colceru si Lora.
Precum Soarele, care este format din trei straturi interioare, si in videoclipul regizat de catre Ionut Trandafir, o putem identifica pe cameleonica Lora in trei ipostaze; puternica, inocenta, constienta si cosmica. Asistam si la o fantastica imbinare a elementelor, in sensul de dezvelire a tuturor celor ascunse, pentru ca „Soare negru” este o aventura a constiintei.
Suntem mereu provocati de soarta sa facem alegeri; alegeri importante, alegeri corecte, alegeri gresite, alegeri care ne schimba destinul. Ducem conflicte interioare, ne luptam cu noi insine si incercam sa nu ne lasam prada gandurilor contradictorii care pun stapanire pe noi in momentele de cumpana. Videoclipul este o metafora ce ilustreaza aceasta lupta, dusa in înteriorul nostru. O lupta intre constiinta si simtire, intre alb si negru, intre intuneric si lumina. Cine ar trebui sa ne calauzeasca, de unde primim raspunsul potrivit, cine ni-l da? Vocea ratiunii sau vocea inimii?”, declara LORA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.