Toata munca si pasiunea pentru muzica a INNEI au facut din ea unul dintre cei mai apreciati artisti ai lumii, astfel ca nu e de mirare faptul ca este prezenta la prestigioare evenimente muzicale internationale. Aseara, artista Global Records a fost invitata la Latin Grammy Awards, cele mai importante premii din muzica latina, unde a pasit pe covorul rosu al?turi de Halsey, Thalia, Steve Aoki, Diplo, J Balvin, Maluma, Rosalia, Luis Miguel, Luis Fonsi.
Nelipsita de pe primele pozitii ale topurilor muzicale, cu sute de concerte in toata lumea, INNA este in centrul atentiei, astfel ca nu mai mira pe nimeni faptul ca renumita revista Vogue Mexico a avut-o din nou in paginile sale. Artista a purtat aseara o tinuta Seen Users, styling RDStyling, make-up Anca Buldur si a facut senzatie la show-ul anual unde sunt premiati cei mai cunoscuti si importanti artisti din America Latina.
Conform Vogue Mexico, INNA a fost desemnata unul dintre cei mai bine imbracati oameni de la Latin Grammy Awards, publicatie in care apare deja pentru a doua oara (a aparut si la evenimentul Bvlgari).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.