David Duchovny se va intalni fata in fata cu 100 de fani cu ocazia concertului de la Sala Palatului din Bucuresti, pe 10 februarie 2019.
David abia asteapta sa ajunga in Romania cu ocazia turneului EVERY THIRD THOUGHT TOUR. “Artistul este nerabdator. A auzit foarte multe despre caldura publicului roman. Biletele din Categoria Meet & Greet s-au pus in vanzare de azi, 20 noiembrie. Asadar, cei care vor sa il aiba langa ei la propriu pe celebrul David Duchovny, sa se grabeasca. Sunt doar 100 de bilete disponibile pe iabilet.ro”, spun organizatorii concertului.
Biletele “MEET & GREET” valabile pentru concertul lui David Duchovny includ:
– O poza cu David f?cut? de catre un fotograf din partea organizatorilor (nicidecum cu ajutorul telefonului mobil personal)
– Acces la “Soundcheck Party”
– Un autograf din partea lui David pe un accesoriu; acesta trebuie adus de fani – nu va fi oferit de catre artist.
Costul unui bilet de tip “MEET & GREET” este de 642,6 lei lei si NU include:
– Acces la concert
– Early Entry
Cele 100 de bilete se pot achizitiona doar de pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-david-duchovny-in-concert-35911/

David Duchovny este singurul actor care a castigat Golden Globe pentru “Cel mai bun actor” intr-un serial de Televiziune atat la categoria Comedie, cat si Drama. A jucat alaturi de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney Robin Williams. A facut furori in ”Dosarele X” si ”Californication”. Actorul a scris 3 carti si a lansat deja 2 albume muzicale.

Pentru prima data in Romania, tara pe care a pus-o in agenda de turneu a doua, dupa Rusia, David va concerta alaturi de band-ul sau, la Sala Palatului in data de 10 februarie 2019, in concertul EVERY THIRD THOUGHT TOUR. Turneul poarta numele albumului, iar Bucurestiul este o destinatie extrem de asteptata de artist. El a spus ca a auzit multe despre caldura publicului roman si ca i-au primit foarte bine toate filmele si serialele, abia asteptand sa concerteze in fata romanilor pe 10 februarie, la ora 20.00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.