The Motans lanseaza „Maraton”, o piesa noua, care mizeaza pe sensibilitatea caracteristica artistului spusa atat prin versuri, cat si prin clipul-metafora. Pentru acest videoclip, The Motans a filmat trei zile in zona lacului Sfanta Ana si la Slanic Prahova, iar povestea clipului emotioneaza prin sinceritate si confesiunea din versuri: „Cu sufletul la gura, / Grabit ca niciodata, / Alerg spre tine, cu inima mea schioapa.”
Videoclipul piesei „Maraton” a fost regizat de Bogdan Paun, D.o.P Alexandru Muresan, iar scenariul este semnat de Ali Said, Bogdan Paun, Alexandru Muresan si Denis Roabes. Producator video este Loops Production. Muzica apartine lui Denis Roabes si Vlad Lucan, iar textul poarta semnatura lui Denis Roabes. De productie viori s-a ocupat Alexei Turcan, iar la vioara au interpretat Muse Quartet.
Maraton este o piesa care s-a nascut treptat, a crescut de la o stare la alta, de la o emotie la alta. Totul a pornit de la o idee simpla, care m-a inspirat si pe care am dezvoltat-o impreuna cu prietenul si producatorul Vlad Lucan. Ma bucur foarte mult de rezultat si vreau sa le multumesc colegilor si prietenilor mei, lui Vlad Lucan, cu care am produs aceasta piesa, lui Bogdan Paun si lui Alexandru Muresan cu care am filmat acest clip extraordinar si, desigur, fanilor The Motans, care-mi sunt mereu alaturi si langa care ma simt ca-ntr-o familie”, a declarat Denis.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.