Proiectul Carla’s Dreams a intrat in faza nocturna. Aceasta faza denumit? “Nocturn” va cuprinde 6 istorii, povestite de 6 personaje in decurs de aproximativ 200 de zile. Vor fi lansate aproximativ 13 piese, un sir de testimoniale explicative, dar si alte materiale inclusiv muzicale.
“Luna” are un stil diferit de cel cu care ne-a obisnuit proiectul Carla’s Dreams, dar pastreaza aspectul liric sugestiv si alegoric. Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams si produsa de Marco & Seba.
“Luna” este o piesa despre dependenta, dragoste nocturna. La fel ca si primele piese, actiunea are loc doar noaptea si este despre doi tineri indragostiti cu care am facut cunostinta in prima piesa din proiect. Aceasta dezvoltare a relatiei lor nu este decat o poveste frumoasa de iubire, dar si de asteptare si nesiguranta. Este prima deschidere.
Single-ul “Luna” este a sasea piesa din proiect, precedata de “Karma”, “Ca Benzina”, “Praf de stele”, “CRV” si “Regina goala”.
Videoclipurile din “Nocturn” sunt regizate si filmate de Roman Burlaca si George Secrieru (BRFilms), cu care Carla’s Dreams au lucrat de fiecare data.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.