INNA lanseaza primul single, „Iguana”, de pe albumul “YO”, compus integral de artista si produs de David Ciente.
„Iguana” are un sound nou, diferit, exotic, cu un mesaj pozitiv, de empowerment, asa cum a fost si piesa anterioara, “RA”.
Videoclipul piesei „Iguana” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan – DoP), productie video Loops Production.
Iguana” este o piesa puternica, cu un mesaj de empowerment, la fel ca “RA” despre o fata indragostita, care este geloasa, sufera din iubire, dar care, in cele din urma, invata sa continue sa se bucure de viata fara el”, spune INNA.

INNA a lucrat intens in ultimii doi ani pentru a compune acest album “YO” in spaniola.
Albumul “YO” este lansat cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Pentru a promova albumul “YO”, INNA a cantat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca in fata a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a facut un promo tour la cele mai importante televiziuni si radiouri din Mexic si a dat interviuri pentru publicatiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.

“YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stari pe care INNA simte ca le-a trait in alta viata.

De curand, INNA a sustinut un turneu in Statele Unite ale Americii si Canada, turneu care a inclus 9 concerte in Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami si Chicago.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.