Timp de 3 zile si 3 nopti, castelul Miko din Olteni va oferi o experienta plina de culoare, cu un iz de nostalgie.
”diMANSIONS” – evenimentul retro ce va avea loc in inima Transilvaniei in perioada 14-16 iunie 2019 va beneficia de prezenta unor nume sonore din muzica ce a facut istorie in anii 80-90, precum Thomas Anders, Dire Straits, Dr Alban, Lou Bega, Turbo B si Hermes House Band.
”diMANSIONS” este un joc de cuvinte, format din termenii “DIMENSIONS” – ”dimensiuni” in limba engleza si “MANSIONS” – ”conace” in limba engleza. Termenul rezultat doreste sa comunice multitudinea de experiente si tipuri de activitati din cadrul festivalului, dar permite si o subtila localizare a evenimentului in Covasna, supranumita “THE LAND OF MANSIONS”- ”TINUTUL CONACELOR”.
Dimensiunile experientei unice includ:
Disco Mansion – Zona de concerte gazduita de scena principala si cortul gigant Kayam – cel mai mare cort ridicat vreodata in mijlocul Romaniei (poate gazdui 10.000 de oameni).
Dining Mansion – Zona de tip ”food court” in care te vei putea bucura deopotriva de gusturile traditionale locale, dar si de unele dintre cele mai populare food truck-uri si retro van-uri din Romania.
Digital Mansion – zona dedicata celor tineri, artelor digitale si muzicii electronice.
Dialogue Mansion – zona discutiilor, dezbaterilor, conferintelor si evenimentelor artistice si culturale.

Abonamentele se pot achizitiona la cel mai bun pret, 149 lei, pana pe data de 13 ianuarie 2019, de aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.