Dj Wanda, una dintre cele mai expresive si puternice figuri feminine din showbizul romanesc se poate mandri de ceva timp cu propriul salon de tatuaje. Wanda Tattoo a fost fondat de DJ Wanda si este sustinut de unele dintre cele mai respectate nume din industria tatuajelor. Locatia actuala a salonului este in Bucuresti, Romania – Strada Locotenent Aviator Radu Beller 4, iar creativa si prolifica echipa a salonului intentioneaza sa isi extinda afacerea si aspiratia lor de a acoperi toate aspectele legate de tatuaje la nivel european.
Recent a fost lansat si site-ul oficial al salonului, unde puteti citi stiri despre universul tatuajelor, va puteti face o programare online pentru cel mai indraznet sau artistic tatuaj dorit si puteti aplica pentru un rol de tattoo artist in cadrul salonului.
Exista o adevarata magie in arta tatuajului. Asa cum un tatuaj este desenat pe piele, esenta lui emite o emotie unica pentru conditia umane muritoare. Un tatuaj este o creatie poetica reala si este intotdeauna mai mult decat ceea ce se vede la suprafata.
Viata este arta de a desena fara o radiera
, spune Dj Wanda.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.