Dupa un traseu marcat de un succes din ce in ce mai mare si aparitii din ce in ce mai explozive in cadrul X Factor Romania, frumoasa cu look, voce si atitudine de superstar international, Bella Santiago, a fost desemnata in aceasta seara marea castigatoare a acestei competitii.
Bella Santiago a cantat in finala piesele “Fata verde”, alaturi de Tavi Colen, “Cine m-a facut om mare”, alaturi de mentorul sau – Delia si un mash up dintre Beyonce – “Crazy in love” si Gnarls Barkley – “Crazy”. Bella a ajuns in finala fiind votata intr-un numar impresionant de catre publicul telespectator, in ultima perioada primind reactii pozitive in mediul online din partea multor tari europene si nu numai.

Ioana Bulgaru, Doinita Ionita, Cristian Moldovan si Bella Santiago sunt cei patru finalisti care au trecut prin emotiile finalei ”X Factor”. Insa Bella este cea care a reusit sa castige marele premiu in valoare de 100.000 de euro si titlul de X Factor Romania 2018.

Venita din Filipine in Romania in 2016, Bella a fost remarcata la inceput in cadrul show-ului Romanii au Talent, si a ajuns sa cante impreuna cu baietii din trupa Jukebox, alaturi de care a ajuns pana in finala Selectiei Nationale Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate“. La inceputul lunii decembrie, Bella s-a casatorit cu iubitul ei, Nicolae Ionut Grigorie, iar alaturi le-au fost si toti colegii din Casa ”X Factor”.

Si asta e doar inceputul pentru Bella Santiago!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.