Anul incepe in forta pentru Alina Eremia, cu un featuring beton pentru super-piesa “Filme cu Noi” in colaborare cu Nosfe. Cu un sound fresh si atipic pentru industria muzicala din Romania, cei doi aduc ritmurile de moombahton in difuzoarele boxelor.

Colaborarea cu NOSFE a venit in mod organic si impleteste perfect stilul muzical reprezentativ pentru cei doi artisti: „Single-ul *Filme cu noi* vorbeste despre o relatie care nu s-a consumat pe deplin. El este inca dependent de ea si o cauta in fiecare fata pe care o intalneste, iar ea vrea sa se desprinda dintr-o poveste toxica. Imi place sa ies din zona mea de confort si sa aduc si alt flavour in muzica mea!”, a declarat Alina.

Cu un vibe extrem de senzual si cu ritmuri care ne duc mai aproape de vara, “Filme cu Noi” te va face sa dansezi in club sau la petreceri. Coregrafia din clip imbina o serie de stiluri de dans care completeaza perfect mesajul piesei. „De cand asteptam sa iasa clipul asta! Era nevoie de un vibe atat de sexy in Romania! Va pupa unchiu!a declarat Nosfe.

Piesa a fost compusa la SEEK MUSIC, de catre Alina impreuna cu Nosfe, Killa Fonic si Liviu Teodorescu; Lu-K Beats fiind cel care semneaza productia piesei. „Piesa vine cu multa atitudine! Eu si Nosfe suntem la a doua colaborare si ma bucur ca si-a pus amprenta. Clipul este regizat de San, are super energie si evident ca dansul nu putea sa lipseasca”, a incheiat artista.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.