Dupa ce a castigat marele premiu X Factor la finalul anului 2018, Bella Santiago lanseaza „Army of Love”, single care a intrat in competitia Eurovision 2019. Bella a primit unul dintre cele doua wildcard-uri si se alatura celor 23 de participanti ale caror piese au fost selectate in semifinalele Eurovision Romania 2019. Compusa de Alex Luft si Bella Santiago, „Army of Love” este o piesa care transmite energie si putere, printr-o nota de originalitate data de versurile in limba engleza si tagalog, melodicitate si rap.
Sunt foarte fericita si entuziasmata ca merg mai departe! Este un vis implinit si imi dau seama cat de grea este aceasta competitie dat fiind talentul participantilor. Sunt foarte emotionata si ma bucur ca juriul a ales ca piesa mea sa mearga mai departe si pot in sfarsit sa va dezvalui «Army of Love»”, declara Bella Santiago.
In varsta de 28 de ani, Resciebelle Santiago s-a mutat in Romania in 2016. Bella s-a facut remarcata in cadrul show-ului „Romanii au talent” prin interpretarile exceptionale ale unor piese precum “I will always love you”, “Hello” si “Drunk in love”.
La inceputul anului 2017, artista lanseaza primul single si videoclip din cariera solo,„Unpredictable”, piesa produsa in studiourile HaHaHa Production. Apoi, in septembrie, incepe colaborarea cu trupa Jukebox si lanseaza piese precum “Vocea ta” si “Auzi cum bate”, iar un an mai tarziu, Bella impreuna cu Jukebox participa la Selectia Nationala Eurovision 2018. La finalul anului 2018, frumoasa filipineza este desemnata marea castigatoare X Factor. Artista a reusit in finala sa cucereasca atat juratii „X Factor”, cat si publicul cu piesele „Fata verde” si „Cine m-a facut om mare”, dar si cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce.

3 Comments

  • anonim says:

    buna si asta sa ne reprezinte! pe noi!

  • anonim says:

    numai mihai traistariu:)) nu o place! nici pe ea! nici pe melodie! da bine ca maneaua lui a fost buna! omul asta e ridicol! pe bune zic spun! bai frate inteleg ca nu ai sanse! dar sa faci cu ou si cu otet! asta ca sa pari tu interesant! e fix problema ta!

  • anonim says:

    poate ca eu sa zicem spunem nu i-am dat nici o sansa in 2017 sau 2018! bun dar acum sunt pregatit pentru revansa! in 2019! are piesa buna canta si singura! asta imi place ma bucur ca i-a lasat balta pe cei de la jukebox! o puneau sa cante rock! metal! deci o stricau! la ce frumusete sexy bunaciune amazoniana ce este ea de filipineza! cu siguranta numai pop i se potriveste! are tot pachetul pentru a ne reprezenta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.