INNA incepe anul in forta cu lansarea celei de-a treia piese de pe albumul “YO” care se numeste “Sin TI”.
Piesa a fost compusa de INNA si produsa de David Ciente, alaturi de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album, dar si “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”.
“Sin Ti” este o piesa sincera, de dragoste, o declaratie directa si emotionanta.
Videoclipul pentru “Sin Ti” a fost filmat cu echipa NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alex Muresan DoP) si produs de Loops Production.

/center>

Anul trecut, INNA a lansat “RA” ?i “Iguana”, doua piese cu un sound complet nou fata de cel cu care erau obisnuiti fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul “YO”.
Albumul “YO” va fi lansat anul acesta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.
Pentru a promova albumul “YO”, INNA a cantat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca in fata a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a facut un promo tour la cele mai importante televiziuni si radiouri din Mexic si a dat interviuri pentru publicatiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.
“YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stari pe care INNA simte ca le-a trait in alta viata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.