Organizatorii anunta ca Sala Radio este locatia in care va avea loc concertul pe care David Duchovny il va sustine la Bucuresti in data de 10 februarie. “Sala Radio corespunde 100% din punct de vedere acustic cu cerintele artistului. Este dorinta sa expresa sa optam pentru aceasta locatie, intrucat nu face nicio abatere de la specificatiile sale tehnice. Un perfectionist desavarsit in tot ceea ce face, David prefera sa schimbe locatia decat sa nu fie conforma cu ceea ce el doreste!”, spun organizatorii.
Asadar, concertul care face parte din turneul EVERY THIRD THOUGHT TOUR il va regasi pe Duchovny la Sala Radio din Bucuresti, incepand cu ora 20.00. BILETELE RAMAN VALABILE pentru noua sala, iar firmele de ticketing ii vor contacta pe cei care le-au achizitionat pentru a le trimite noul bilet. Bineinteles, cei care doresc pot sa contacteze si ei firmele de ticketing cerand schimbarea pe noua sala.
Numarul de bilete ramas spre vanzare este in curs de epuizare. Asadar, cei care vor sa il vada pe Duchovny la prima sa prezenta in Romania, isi pot achizitiona biletul online de pe Iabilet.ro.

David Duchovny este singurul actor care a castigat Golden Globe pentru “Cel mai bun actor” intr-o serie de Televiziune atat la categoria Comedie, cat si Drama. A a jucat alaturi de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney Robin Williams. A facut furori in ”Dosarele X” si ”Californication”. Actorul a scris 3 carti si a lansat deja 2 albume muzicale.

Pentru prima data in Romania, tara pe care a pus-o in agenda de turneu a doua, dupa Rusia, David va concerta alaturi de band-ul sau, la Sala Radio in data de 10 februarie 2019, in concertul EVERY THIRD THOUGHT TOUR. Turneul poarta numele albumului, iar Bucurestiul este o destinatie extrem de asteptata de artist. El a spus ca a auzit multe despre caldura publicului roman si ca i-au primit foarte bine toate filmele si serialele, abia asteptand sa apara in fata acestuia pe 10 februarie la ora 20.00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.