ADDA se transforma in Cupidon pentru toti fanii ei care iubesc sau care… sufera din dragoste! Artista lanseaza, incepand din 24 ianuarie, o campanie dedicata tuturor indragostitilor, celor care doresc sa isi cucereasca sau recucereasca persoana iubita.

Campania CUPIDONadda este, din perspectiva mea, un manifest al iubirii. Cand am conceput-o, ne-am gandit la cat de multe ar putea schimba oamenii in vietile cotidiene, in special cand e vorba despre dragoste. Imi aminteam de un citat pe care il citisem mai demult si in care cineva spunea ca isi doreste sa devina artist pentru a vindeca inimi si cred ca acesta este chiar rolul campaniei si al piesei pe care eu o voi lansa in februarie. Sper ca oamenii sa se apropie mai mult si, de ce nu, sa se iubeasca mai mult. Este o provocare pentru mine sa-mi duc la bun sfarsit acest rol de si sper ca la sfarsitul acestei perioade sa primesc mesaje de la oameni care s-au impacat sau, cine stie, s-au casatorit”.

CUPIDONadda, cu hastag-ul #teasiubi, ii va da artistei ocazia sa compuna piese pentru fanii ei, inspirate din povestile lor de dragoste si adresate celui sau celei pe care acestia il/o iubesc, dar nu au curajul sa ii spuna. „Iubesti pe cineva pe ascuns sau nu poti sa treci peste fosta relatie si iti doresti sa va impacati? Nu ai curaj sa ii spui? Ii spun eu! Scrie-mi povestea ta intr-un mesaj privat pe Instagram sau Facebook, iar eu o voi transforma intr-o piesa personalizata si o voi publica. Nu uita sa-mi spui cine este crush-ul sau ex-ul tau ca sa-i dau tag pentru a-mi duce la capat rolul de Cupidon asa cum trebuie!”, ii indeamna artista pe toti care o urmaresc si ii apreciaza muzica.

In total, campania CUPIDONadda va contine 8 piese, iar artista va alege povestile cu cel mai puternic impact asupra ei. Piesele compuse de ea vor fi publicate de 2 ori pe saptamana (lunea si joia), incepand din 24 ianuarie pana pe 20 februarie, atunci cand ADDA va lansa oficial noua ei piesa, „Te-as iubi”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.