De la Cerbul de Aur la Eurovision: Aurelian Temisan si Ilinca Avram sunt gazdele editiei din acest an a Selectiei Nationale. Cunoscutul artist si vedeta TVR vor repeta experienta de la Festivalul International Cerbul de Aur, unde au prezentat Gala Aniversara. De data aceasta, Ilinca si Aurelian se pregatesc pentru semifinalele si finala Eurovision Romania, seria de spectacole ce debuteaza duminica, 27 ianuarie, la Iasi.

Dupa cateva participari la Selectia Nationala, iata-ma din nou in mijlocul concursului Eurovision, de aceasta data din postura de prezentator. Imi lipsea din palmares aceasta calitate si vreau sa vad cum se simt emotiile artistilor, nefiind implicat in competitie. Le tin pumnii tuturor, fie ca cel mai bun sa ne reprezinte si, de ce nu, sa ne aduca trofeul Eurovision”, a declarat Aurelian Temisan. Despre colaborarea cu Ilinca Avram, artistul a marturisit ca „Este o bucurie sa ma revad cu Ilinca si ca voi urca din nou pe scena, alaturi de ea, dupa experienta minunata de la Cerbul de Aur”.

Om de televiziune, dar pasionata si de muzica, Ilinca este nerabdatoare sa debuteze pe scena Selectiei Nationale:
Sunt fericita si onorata ca am primit aceasta propunere. Eurovision este unul din cele mai cunoscute concursuri din lume si este o mare provocare sa fiu parte la acest eveniment de exceptie. Ma bucur sa revin in atentia publicului din Romania alaturi de Aurelian Temisan, dupa ce am f?cut o echipa buna pe scena Cerbul de Aur de la Brasov”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.