Artistul italian Alessandro Safina pregateste o surpriza fanilor sai din Romania, in luna februarie. Toti cei care vor sa faca un cadou special persoanei iubite de Valentine’s Day nu trebuie sa rateze spectacolele pe care Alessandro le va sustine la Cluj, la Sala Polivalenta (BT Arena) pe 14 februarie si la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 17 februarie 2019.
Conceput pentru a sarbatori iubirea, spectacolul „Canzoni D’Amore” va cuprinde peste 20 de piese pe care artistul le va canta atat la Cluj, cat si la Bucuresti. Printre ele se va numara ?i cel mai recent single lansat, Mare Mare, alte piese de succes ale sale, dar si coveruri internationale.
Dupa cum spune artistul, abia asteapta intalnirea cu publicul roman, intotdeauna o placere pentru el. „Imi doresc sa ne revedem in numar foarte mare, ca de fiecare data. Astept cu nerabdare sa va cant si sa va incant, sa ne bucuram cu totii de o seara minunata si de acel schimb de energie atat de benefic sufletelor noastre, care se intampla intotdeauna prin muzica”, declara celebrul tenor.

Cu o cariera extraordinara in domeniul operei, Alessandro Safina a concertat cu casa inchisa pe cele mai importante scene ale lumii. Una dintre cele mai cunoscute particularitati ale artistului, este stilul sau unic prin care a combinat muzica clasica cu cea pop pentru a crea un nou stil, „Pop Opera”.
Alessandro a devenit cunoscut in Romania mai ales datorita aparitiei in productia braziliana „Clona” si a single-ului „Luna”, inclus pe coloana sonora a serialului. Alessandro Safina a colaborat cu numerosi artisti internationali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis.
„Canzoni D’Amore” este cel de-al cincilea concert pe care Alessandro Safina il sustine la Bucuresti si al doilea de la Cluj. De asemenea, el a mai fost prezent de doua ori si la Alba-Iulia. In Romania a mai cantat alaturi de Andrea Bocelli, Gheorghe Zamfir si de Loredana.

Biletele pentru cele doua concerte pot fi achizitionate din reteaua Eventim: Cluj, Bucuresti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.