Putem spune ca cei doi artisti au reusit colaborarea inceputului de an, iar garantia acestui fapt este piesa lor „Iarna”, care promite sa spuna o poveste frumoasa de viata. „Piesa nu vorbeste despre iarna, este de fapt un joc de cuvinte, sunt sentimente, trairi, dezamagiri, toate transpuse pe note muzicale. Piesa „Iarna” este inspirata din viata mea, iar Connect-R a reusit sa surprinda foarte bine nuante pe care numai eu le stiam!”, declara Raffy.

Totul a pornit de la faptul ca, pana la 18 ani, Raffy nu a avut curajul sa-i spuna “Te Iubesc” niciunui baiat, nu a avut puterea sa-si recunoasca si declare sentimentele fata de un EL. Iata ca, muzica este singurul „instrument” care o ajuta sa faca aceste marturisiri.

Asa cum povesteste insasi artista, Connect-R a inteles perfect mesajul si a reusit sa-l transmita prin aceasta piesa, pe care a compus-o si produs-o in totalitate. „M-a inspirat povestea de viata a lui Raffy, care este una impresionanta si despre care sunt convins ca o sa aflam mai multe in perioada urmatoare!”, a declarat Connect-R.

Colaborarea dintre Connect-R si Raffy s-a legat datorita mamei artistei care s-a dus la studio si i-a propus artistului sa-i compuna o piesa fiicei sale. „Dupa ce am cunoscut-o si, mai ales, ascultat-o pe Raffy, mi-am dat seama ca impreuna avem multe de spus in peisajul muzical din Romania!”, conchide artistul.

Videoclipul pentru piesa „Iarna” este unul emotionant, Alex Ceau?u – regizorul acestui material video – reusind sa transmita perfect prin imagine trairile artistei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.