Pe 25 februarie de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu canta unele dintre cele mai iubite piese care se regasesc pe coloana muzicala a „Las Fierbinti”, unul dintre cele mai populare seriale de televiziune din Romania, dar si piese extrase de pe noul sau album, „Fum de taverna”. Alaturi de Mihai Margineanu, vor urca pe scena unii dintre cei mai iubiti actori din serialul „Las Fierbinti”, printre care Mihai Bobonete (Bobita), Anca Dumitra (Gianina), Adrian Vancica (Celentano) si Gheorghe Ifrim (Vasile), care vor completa show-ul cu momente unice.
„Pentru ca nu ne plac conservele, va pregatim o experienta muzicala suta la suta live, fara artificii electronice”, declara artistul.
Fanii vor putea fredona alaturi de artist piese precum „Zarita Zanga”, „Lupanarul din Fanar”, „Dragoste rurala”, dar si unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale – „Ma iubeste femeile”, „Femei, femei” si „Gore din Chitila”. Mai mult decat atat, toti cei prezenti la eveniment vor putea achizitiona in exclusivitate, pe durata spectacolului, atat albumul ce contine piese din coloana sonora „Las Fierbinti”, cat si noul album al artistului, „Fum de Taverna”.
Cantaret, compozitor si actor, Mihai Margineanu a cucerit publicul cu piesele sale de muzica folk si pop rock. Muzica sa este inspirata din folclorul romanesc si dezbate intr-o nota plina de umor problemele cotidiene ale romanului clasic. De-a lungul timpului, Margineanu a lansat piese precum „Paraschivo”, „Foaie Verde, Foaie Fraga”, „Zavalaidanga”, „Trecea un Tigan Saracu’” si multe altele.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro, www.blt.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara, la casieria Salii Palatului, Magazinele Germanos, Orange, InMedio, Kaufland, Librariile Carturesti, Mihai Eminescu si Humanitas, Posta Romana.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.