Jean Gavril si Geneva colaboreaza pentru coloana sonora a filmului “Oh, Ramona!”.
“Oh, Ramona!” urmareste transformarea lui Andrei dintr-un adolescent intr-un adult care-si traieste candid si autoironic prima poveste de dragoste, inocenta si neimpartasita, in alternanta cu a doua poveste, intensa si nebuneasca, incapabil sa faca o alegere. „Oh, Ramona!” este rescrierea cinematografica a cartii lui Andrei Ciobanu, „Suge-o, Ramona!”.

Cel mai bun exemplu de spontaneitate la studio, cand incepi o idee obisnuita pentru tine, ca apoi sa ajunga pe coloana sonora a unui film. Angus a venit cu riff-ul, Serban cu groove-ul rapid si in 15 minute am scris refrenul. Geneva a scris partea de rap, ca mai apoi sa dansam ca nebunii pe ea inca 30 de minute, cat asteptam raspuns de la Cristina Iacob (regizorul filmului «Oh, Ramona!»). Cristina a zis ca trailerul este deja lansat, dar piesa e prea buna ca sa fie lasata pe dinafara. Restul e istorie.” – Jean Gavril

Un mix intre stilul rock ce l-a f?cut cunoscut pe Jean si influentele rap pe care le aduce Geneva, piesa va putea fi auzita pe genericul filmului ce are premiera astazi, 14 februarie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.