Startul mult asteptat al turneului national „Acadelia” a avut loc aseara, la Timisoara, unde Delia a electrizat peste 2000 de spectatori. Concertul care a fost sold-out in doar trei saptamani le-a adus timisorenilor un show de zile mari, din care nu au lipsit muzica, coregrafiile puse in scena alaturi de trupa de balet, proiectiile holografice si nici acrobatiile. De la adrenalina la emotie, totul a fost prezent in concertul Deliei: momentul în care a zburat deasupra scenei a lasat sala muta de uimire, iar cel in care artista a interpretat piesa „Multumesc, iubita mama” a adus lacrimi in ochii unor fani.

Pentru a transpune la Timisoara show-ul „Acadelia” de la Sala Palatului din Bucuresti a fost nevoie de doua autocare cu staff si de 6 tiruri cu scenografie si scenotehnica. Uriasul efort de productie a meritat din plin. Spectatorii au apreciat atat show-ul de pe scena, cat si sesiunea de autografe si fotografii cu artista lor preferata, care a avut loc la final.

Nick, invitatul special al Deliei, a fost si surpriza serii. Ei au cantat impreuna hiturile „Vreau sa plang” si „Vino la mine”. Nick va fi alaturi de Delia si la concertele de la Craiova si Targu Jiu. Categoriile VIP si categoria I ale evenimentului de la Craiova mai au disponibile doar cate 100 de bilete.

Turneul continua cu show-urile din Craiova (1 martie, Sala Polivalenta), Targu Jiu (2 martie, Sala Sporturilor) Galati (8 martie, Sala Sporturilor), Buzau (9 martie, Sala Sporturilor), Bacau (15 martie, Teatrul de vara), Piatra Neamt (16 martie, Sala Polivalenta), Brasov (23 martie, Sala Sporturilor), Iasi (29 martie, Sala Polivalenta) si Baia Mare (11 mai, Sala Sporturilor). Biletele pentru toate concertele sunt disponibile exclusiv pe http://bilete.deliaofficial.ro/.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.