DJ Project si AMI lanseaza piesa „4 camere”, o poveste despre iubiri pierdute si lipsa puterii de a te desprinde de vise, in ciuda dezamagirilor. Stilul muzical DJ Project, in combinatie cu vocea senzuala a lui AMI, cu timbrul sau profund si cald, transforma acest single intr-o melodie sensibila si, in acelasi timp, foarte puternica.
Ma stiu cu baietii de la DJ Project de foarte mult timp, iar in discutiile noastre a venit mereu vorba despre o posibila colaborare. Imi plac piesele ce transmit o emotie, un mesaj, care sa ajunga la sufletul ascultatorului, iar single-urile lor au fost intotdeauna pe placul meu. Colaborarea pentru „4 camere” a venit in momentul potrivit si ma bucur sa fiu eu vocea de pe aceasta piesa, care este absolut una dintre preferatele mele!”.
Trupa DJ Project este cu siguranta un proiect ce a marcat industria muzicala romaneasca de-a lungul anilor.
Dupa mii de ore petrecute in studioul de inregistrari, 21 de piese lansate, dintre care sase s-au aflat pe prima pozitie in topurile cu audienta nationala, opt colaborari cu patru artiste diferite, pe perioade mai mari de timp, care au cuprins si turnee si concerte in opt tari si milioane de kilometri parcursi, calatorind spre spectacole, DJ Project a devenit un simbol al muzicii dance in Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.