Ti-e dor de atmosfera petrecerilor din sufragerie? Vrei sa reasculti cele mai cunoscute hituri ale inceputlui anului 2000? Te invitam la Bairam!
Pe 11 si 12 Iunie la Arenele Romane, Daniel Buzdugan va prezenta cel mai mare bairam de pana acum, care aduna cei mai in voga artisti de la inceputul secolului XXI: Axxa, 3 Sud Est, LA, Pepe, Andreea Balan, Simona Nae, Sweet Kiss, Body & Soul, Akcent, Class si Valahia.
Ne-am dorit sa aducem la un loc artistii si formatiile cu care multi dintre noi am crescut si care ne-au marcat tineretea. Nu a fost usor sa ii convingem sa se al?ture proiectului nostru, insa rezultatul – un concert care aduce atati artisti renumiti si apreciati la un loc – a meritat tot efortul. Trebuie mentionat si ca acest eveniment nu se adreseaza doar generatiei 30-40 de ani, ci, din contra, este o ocazie unica si pentru cei mai tineri decat atat sa tr?iasca atmosfera muzicala a Romaniei din primii ani de dupa Revolutie“, au declarat organizatorii evenimentului.
Accesul la eveniment se va face pe baza de abonamente achizitionate pentru ambele zile de concert, iar preturile acestora sunt promotionale pana pe data de 15 mai: 135 de lei pentru abonamentele de tip acces general si 185 de lei pentru cele de tip VIP. Dupa aceasta data, preturile abonamentelor vor fi urmatoarele: 185 de lei pentru acces general si 235 de lei pentru categoria VIP.
Biletele se gasesc in format electronic pe https://www.iabilet.ro/bilete-festival-la-bairam-41167/ si in reteaua fizica iabilet.ro: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.