Cartile, povestile sau marii experti ai lumii declara sus si tare ca iubirea nu functioneaza dupa reguli sau legi clare, insa fiecare experienta, reusita sau esuata, vine cu lectiile ei. Una dintre lectiile dobandite dintr-o poveste de iubire cu final tulburator este descrisa si in cel mai nou clip lansat de Lora, primul din 2019, „Tu si ea”.

LORA incepe anul 2019 in forta. Conform zicalei „roata se intoarce”, frumoasa artista a pregatit o dulce razbunare pentru toate momentele in care el a fost cu cealalta ea. O poveste palpitanta, cu un final neasteptat si personaje spumoase, despre una dintre lectiile pe care iubirea sau lipsa ei ti le pot da.

Single-ul „Tu si ea” este compus de catre LORA, alaturi de Serban Cazan, Roland Kiss, Lucian Nagy si Smiley, in studioul HaHaHa Production, unde artista a mai lucrat anterior si la alte piese.

Intrebarea care planeaza asupra barbatilor: „Ce gandesc femeile?”. Poate nu s-a gasit raspunsul pana acum, insa cand vorbim de o tradare in dragoste, poate cel mai bun pansament este sa intorci serviciul printr-o mostra din ceea ce s-a intamplat.
De la agonie la extaz, videoclipul piesei „Tu si ea” poate lua statutul unei lectii importante, in care ii arati ce inseamna sa fii inselat/a si ii intorci favorul persoanei cu care ai impartit si bine si rau, dar care te-a dezamagit. Speranta, vulnerabilitate si alegeri, viata ne incearca cu numeroase lectii valoroase, dar nu pe toate reusim sa le asimilam din prima.

In regia lui Ionut Trandafir, LORA a integrat in videoclip cateva persoane celebre, actorul Paul Diaconescu, care joaca in serialul „Triplu Sec”, actorul Alex Coman si supermodelul interna?ional, Alina Puscau, iar scenariul o poarta pe artista intr-un periplu amoros, cu lupte palpitante, viscerale, actiune „brutala” si ritm sustinut. Tradare, schimbare, rasturnari de situatie, videoclipul melodiei „Tu si ea” te tine in suspans de la prima secunda si pana la final, este o poveste cinematografica inspirata din luptele pe care cuplurile le duc in momentul in care intervine infidelitatea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.