Emeli Sandé lanseaza un material video puternic, potrivit piesei „Sparrow”, filmat in New York, regizat de Sarah McColgan (H.E.R, Charli XCX, Miguel, Sean Paul) si editat de Ernie Gilber.
Videoclipul piesei „Sparrow” reda o frumoasa calatorie metaforica, ce exploateaza teme precum puterea, miscarea si libertatea. Elementele cheie din videoclip sunt incadrate de o perspectiva schematizata asupra metropolei, un decor elegant, ce le ofera prilejul lui Emeli si dansatorilor ei sa transmita, prin coregrafie, motivul libertatii si sa comunice ideea solidaritatii intre femei.
A fost o reala placere sa lucrez impreuna cu Sarah McColgan si echipa ei. M-am indragostit instant de ideea ei si ma simt mandra ca am putut sa o aducem la viata impreuna. Fiecare femeie din videoclip are forta ei unica si un real sentiment de solidaritate, ce strabate ecranul. Mi-a placut mereu sa filmez in New York. Locul acesta aduce cu sine o energie speciala, care ne-a alimentat o zi intreaga, chiar si in zapada!”, declara Emeli.
„Sparrow” ne da curajul si speranta de care avem nevoie. Single-ul lui Emeli Sandé este un indemn, un imn al fortei interioare, sustinut de un ritm puternic si de un cor de gospel, care confera maretie si profunzime mesajului piesei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.